Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

8,1 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
7,9
Comfort
8,1
Locatie accommodatie
9,0
Faciliteiten
7,7
Personeel
8,2
Waar voor uw geld
7,8
Beoordelingen
    Foeke Meetsma
    nl
    9,6
    13 februari 2018
    Kom hier graag een keer terug
    Paar schoonheidsfoutjes op deze hele mooie kamer. Water van de douche stroomde niet mooi maar het putje maar de hele badkamer in. En de stoelen buiten.. vreselijk beroerde dingen.
    Super kamer. Modern en schoon. Mooi uitzicht en heel mooi plek op het mooie eiland.
    J.A.M.
    nl
    8,3
    6 februari 2018
    Prima hotel op juiste locatie.
    Niets
    Locatie prima en bovendien rustig gelegen. Ruime kamer met groot balkon zeezicht. Balkon in schaduw. Internet prima op kamer terwijl er volgens beschrijving geen internet op kamers beschikbaar is.
    Emmeke
    nl
    7,1
    4 februari 2018
    Leuk, netjes, fijne ligging
    Personeel bij restaurant, kwam wat verveeld over.
    Leuke locatie, inchecken verliep erg makkelijk. Bungelow was schoon en werd elke dag schoongemaakt. We zouden volgende keer wel een kamer met airco nemen. Ventilator was nekt voldoende. Locatie top, heel erg dicht bij het strand en in een leuke omgeving. Kan er ook leuk eten aan het strand.
    nl
    7,5
    18 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Bram
    be
    8,3
    29 september 2017
    Prima bungalow met goede bedden en airco. Lekker eten in het restaurant bij het resort. Prachtig gelegen aan een heel mooi strand. Op wandelafstand van de pier.
    Vera
    nl
    9,2
    1 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    6,2
    29 augustus 2017
    Personeel (bij het restaurant) was onvriendelijk/leek er niet veel zin in te hebben. De badkamer zat vol schimmel, kamers zijn heel gehorig.
    De locatie!
    nl
    7,5
    24 augustus 2017
    Goed
    nl
    7,5
    8 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Linda
    nl
    7,5
    8 augustus 2017
    Sfeervol resort
    Onze bungalow was wat verouderd. De andere nieuwere kans raad prachtig!
    Het restaurant is geweldig! Prachtig uitzicht, leuke sfeer en heerlijk eten.
    nl
    7,1
    26 juli 2017
    de bungalowtjes (een met airco en een met ventilator) vielen tegen maar de receptioniste was behulpzaam bij het omboeken naar een studio.
    In eerste instantie hadden we twee bungalows gereserveerd, maar die hebben we ter plekke omgeboekt naar een studio met twee extra bedden. We waren blij dat dat nog kon maar de studio was in verhouding heel duur. Dat kwam vooral door de bijkomende kosten voor de extra bedden. Er zijn dan betere deals te sluiten in Ko Tao.
    L.
    nl
    7,9
    22 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Thony de Koning
    nl
    9,6
    22 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Chantal Moreno
    nl
    9,2
    6 mei 2017
    Voor herhaling vatbaar
    Het strand voor de deur is minder mooi 10 min lopen is het mooier.
    De rust net buiten de toeristische drukte. De manager of eigenaresse is zeer behulpzaam en flexibel. Het personeel zeer lief en aardig. Geweldig restaurant en vergeleken met de rest goedkoper en superlekker eten. Superluxe en ruime kamers...de bungalows zijn het goedkoopste ook zeer comfortabel ik zou die nemen.
    Iris
    nl
    7,9
    13 april 2017
    De prijs vond ik tegenvallen. het was een net en schoon hotel maar wel echt aan de dure kant voor wat het is.
    Alles zag er mooi en verzorgd uit, locatie ook top
    Sylke
    be
    9,6
    21 februari 2017
    Jammer dat het ontbijt niet mee in de prijs zit, maar dat je dit apart in hun restaurant moet bestellen.
    Ligt vlak aan het strand, te voet bereikbaar vanaf de pier (je moet wel even een heuveltje over). Hele grote kamer met goed bed en praktische badkamer. Ze leggen okk handdoeken voor het strand klaar, wat zeer handig is.
    Marleen
    nl
    9,6
    12 december 2016
    Niets
    Ligging, ruime bungalow
    Claudia
    be
    7,5
    20 oktober 2016
    Perfecte ligging met goed restaurant
    Hygiene in badkamer
    Perfect ligging direct aan het gezelligste strand van Koh Tao. Heerlijk restaurant bij hotel waar je heel goed Thais (en westers) kunt eten tegen een goeie prijs.
    Chrizz074
    nl
    7,5
    7 oktober 2016
    Ligt aan begin van gezellig strandpad! Aanrader!
    Hotel was in aanbouw, beetje overlast, maar overdag ben je toch niet in de kamer. Toch jammer dat er geen zwembad bij is.
    De kamer was ruim en schoon. De airco deed helaas niet heel optimaal maar na dit gemeld te hebben bij de receptie, werd het meteen opgelost. Hotel is geen resort zoals we voor NL begrippen kennen. Hotel is prima! Perfect tegenover het strand, leuk eettentje tegenover het hotel. Ligt op Max 10 min loopafstand van de pier. Taxi echt niet nodig. Prijs vond ik persoonlijk wel iets aan een te hoge kant. Maar prima verblijf!!
    be
    7,5
    5 oktober 2016
    Goed gelegen aan de rustige kant van Sairee Beach
Beoordelingen worden geladen
Sluiten