Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,1 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
7,9
Komfort
8,1
Lokalizacja obiektu
9,0
Udogodnienia
7,7
Personel
8,2
Stosunek jakości do ceny
7,8
Opinie
    Katarzyna
    pl
    6,2
    25 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Wojtek
    pl
    7,9
    17 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Kacper RYBAK
    pl
    9,2
    7 stycznia 2018
    Najlepszy Bungalow i najlepsza restauracja przy plaży na Ko Tao!!!
    Szkoda, że znalazłem tam nocleg tylko na 1 noc :)... Ale dzięki temu sprawdziłem 3 hotele na Ko Tao i wiem na pewno, że ten jest najlepszy!
    Najlepsza i najładniejsza restauracja wna wyspie!!! Bungalow ma wszystko co jest potrzebne, tj. klimatyzacja, łazienka z ciepłą wodą, duże wygodne łóżko. Jest także czysto i blisko plaży (max 50 metrów)
    Marcin
    pl
    7,9
    6 maja 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Aleksandra
    pl
    9,6
    25 marca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Michał
    pt
    9,2
    17 marca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    BEATA
    pl
    4,6
    24 stycznia 2017
    nie podobało mi się , warunki nie warte ceny
    bungalow z wentylatorem- wilgoć, grzyb na suficie , śmierdzi stęchlizną. Bungalow z klimatyzacją - kapie woda z klimatyzacji, bardzo irytujące.
    Katarzyna
    pl
    9,6
    5 października 2016
    świetne miejsce
    można by było zamontować chociaż jedną półkę/ szafkę na ubrania
    czysto, świetna lokalizacja, miła obsługa, restauracja serwuje pyszne jedzenie,bardzo ładne i wygodne bungalowy
Zamknij