Recensioner

8,0
Recensionsbetyg

Betygsfördelning

Städning
7,8
Bekvämlighet
8,0
Boendets läge
9,0
Faciliteter
7,6
Personal
8,1
Prisvärt
7,8

Recensioner

    Eva
    be

    Recensionsbetyg

    9,2
    5 april 2018

    Will come back 👍

    Vattenläcka i badrummet.
    Älskar utemiljön vid boendet. Riktig djungelkänsla med tropiska blommor, fjärilar och palmer. Katrerna är bara för söta. Restaurangen en av de bästa på ön i den prisklassen.
    Johan Rodin
    se

    Recensionsbetyg

    8,8
    8 mars 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Henrik
    th

    Recensionsbetyg

    9,2
    31 januari 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Emma
    se

    Recensionsbetyg

    7,1
    28 december 2017

    Mysigt hotell med fina rum

    Det läckte från handfatet i badrummet så hela golvet blev blött, och det luktade mögel.
    Stort och rymligt rum. Mysig restaurang med ok mat.
    Linda Blomdahl
    se

    Recensionsbetyg

    4,6
    7 juli 2017

    Dålig städning och kackerlackor

    Vi valde att bo i den bästa studion för att slippa smådjur som ofta kommer in i bungalows. Vid första anblick var studion ljus och fin, men när man tittade närmare såg man att det var dåligt städat. Det kändes som det stått tomt länge. Handdukarna luktade fukt och vi fick fråga efter mer toapapper. Det kryllade av småmyror både i badrum och sovrum. Vi fick också in tusenfotingar och kackerlackor. Det fanns ett avslutande rum med en soffa i. Ganska onödig yta, man kunde gjort något roligare med rummet.
    Läget var helt okej vid lugn del av stranden med en bit att gå till den livliga delen. Kvinnan i receptionen var trevlig och gullig. Toaletten spolade ner papper bra. Restaurangen hade fin utsikt över havet.
    Frida
    se

    Recensionsbetyg

    7,5
    19 mars 2017

    Bra hotell för kort vistelse

    Maten på restaurangen där vi bodde. Toalettrummet var instängt och varmt. Kryp inne på toan och i sovrummet.
    Hotellet låg precis vid stranden. Bungalowen var lagom stor. Gångsavstånd till många aktiviteter.
    Rickhouse
    se

    Recensionsbetyg

    10
    28 februari 2017

    Mycket bra boende!

    Tyst och lugnt. Mycket rymlig bungalow. Bra bemötande av trevlig och hjälpsam personal. Bra städ och byte av handdukar varje dag. God mat på In Touch restaurang. Kommer gärna tillbaka.
    Elsa660
    se

    Recensionsbetyg

    7,5
    21 februari 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Nina
    se

    Recensionsbetyg

    7,9
    18 december 2016

    Bra

    Läget var helt okej
    Det bästa med hotellet var nog att de hade en sån bra restaurang
    Antero
    se

    Recensionsbetyg

    7,5
    16 oktober 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.